onsdag, juli 12, 2006

Christian Radich

Fredag 7. juli inviterte vertsfamilien vaar oss med ut - i alle fall deler av vertsfamilien. Madame Baelen, Soléne og Solénes venninne. Torsdag til soendag i forrige uke var det nemlig en stoooor baatfestival her i St Malo med seilskip fra hele verden!! Utrolig stemning og mange kjekke matroser...

Familien hadde faatt invitasjon til "Christian Radich". Tror du ikke at naar vi endelig fant den i havna, saa var den norsk!!!! Oslo, stod det!! Kjempefin baat (og Norges stolteste ambassadoer, fikk vi vite av den norske matrosen vi snakket med) med mye folk ombord og mye god mat - gallettes, crépes og smaa kaker. Det vart foroevrig kjempegoey aa snakke med en norsk som var utenfor STSs sammenheng :)

Etter besoeket paa Christian Radich, tok de oss med paa en liten dampbaat som guidet oss rundt i havna og fortalte om baatene.

Saa trodde vi at vi skulle hjem...
Men saa fikk Soléne kontakt med noen paa et av skipene, og de inviterte oss ombord. Baaten het Miranda og den hadde seilt ut fra Uruguay og hadde masse uruguayanere ombord. Paa baaten spilte de musikk og vi ble invitert opp til dans av folka... foerst ville vi ikke, men saa ble vi bokstavelig talt dratt ut paa "dansegulvet". Det skal sies at noen av dem var baade lettere aa danse med og snakke med, enn andre. I Uruguay snakker de jo spansk, saa jeg fikk brukt litt av spansken min :)

Vi dro hjem klokka 00:30, ca.... (nei nei, ikke noe farlig, vertsmoren var jo der hele tiden!!)